Vi älskar transporter

Specialister på mässor och spedition sedan 1997

Nyhetsbrev

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Vi levererar till din inkorg varje månad.

Tidigare nyhetsbrev

November 2021

En lansering i 32 länder under 2 års tid? Inga problem!

I vårt jobb lägger vi pussel varje dag. Ett 2000-bitars pussel med julmotiv tänker du? Nja, snarare ett pussel av inhämtningar, bevakning och vidaretransport av ert gods – och långa komplexa turnéer. Vad sägs om en lastbilslansering i 32 länder över 2 års tid?

Läs mer

Oktober 2021

Att skicka frakt kan vara en riktig rysare

Halloween närmar sig – och något som kan vara minst lika spännande är att skicka frakt – speciellt till Storbritannien. Men som tur är så har vi stenkoll på allt från ATA-carnet till EORI-nummer.

Läs mer

September 2021

Brist på pallar – men arbetsglädje i överflöd

Pang! Där gick proppen ur den sedan länge lamslagna mässbranschen och beställningarna börjar äntligen rulla in igen. Sedan i början av augusti har vi levererat gods till mässor i Italien, Schweiz, USA, Finland, England, Kina, Frankrike och Spanien. Men vilka utmaningar står vi inför nu när allt drar igång igen?

Läs mer

Augusti 2021

Redo att leverera – tillsammans

Sommar, sol och lata dagar! Snart drar vi tillbaka till… ja, återvänder du till kontoret eller fortsätter du jobba hemma i höst? En högst aktuell fråga och svaret skiftar lika mycket som vädret en svensk midsommarafton. På On-Site längtar vi till kontoret!

Läs mer

Juli 2021

Med ett öppet sinne – och snart öppna, säkra mässor

Att jobba med mässor och event kräver ett öppet sinne. Det gäller att snabbt kunna ställa om, att inte se hinder och problem – utan istället möjligheter och lösningar.

Läs mer

Juni 2021

Mässor och hållbarhetslöften på gång

Så kom de äntligen! De tre V:na. Våren, värmen och vaccinet! Som vi har längtat. Det är sällan man hör så många önska att de var äldre än de är. Ni som ännu inte fått vaccinet än: Håll i, håll ut! Även inom mässbranschen rör det på sig. Äntligen börjar mässorna dra igång!

Läs mer

Maj 2021

2020 gav oss ett nytt perspektiv – och en ny hemsida

I februari 2020 nåddes vi av beskedet att Mobile World Congress i Barcelona ställdes in pga. Coronaviruset. Detta var den första mässan i Europa som valde att ställa in. Vi hade ett par veckor innan fått besked om inställda mässor i Asien men i Europa och övriga världen tuffade allt på som vanligt.

Läs mer

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Go to english page
Linkedin Linkedin Instagram