Vi älskar transporter

Specialister på mässor och spedition sedan 1997

Drönare som flyger över en stad

Våra tjänster

Mässlogistik

On-Site Exhibitions är en helhetslösning för mässgods. Vi levererar ditt gods hela vägen in till montern och hem igen. Du packar godset och vi tar hand om resten helt enkelt!

Helhetslösningar för mässleveranser

Vi gör allt från att boka, bevaka och fixa alla dokument åt dig, till att hålla koll på in- och utflyttningstider för din mässa, lusläsa skeppningsinstruktioner och skickar tulldokument på kontroll innan godset lämnar Sverige.

I en del länder, som t.ex. USA, är upplägget lite speciellt och det har vi också full koll på. Och tidsskillnaden är inga problem – våra kontaktpersoner är alltid tillgängliga. Hör av dig så berättar vi mer!

Agent på varje destination

Vi har alltid en agent på varje destination och vid större uppdrag är vi själva med och ser till att godset hamnar på rätt plats.

Genom att låta oss lösa transporten kan du lägga fullt fokus på att delta på mässan – och vi tar hand om det vi älskar; transporter och mässlogistik! Självklart får du en kostnadsfri offert, så att du vet hur mycket det kostar.

Gods utomlands – inga problem

Ska du ställa ut på mässa i Sverige och har gods hos en kontakt utomlands? Hör av dig till oss så kopplar vi ihop din kontakt med vår agent så får de hjälp att skicka frakten hela vägen till din monter i Sverige.

Läs mer hur ett uppdrag hos oss går till eller begär en offert här nedan.

Frakt som lastas in i lastbil

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Go to english page
Linkedin Linkedin Instagram