Vi älskar transporter

Specialister på mässor och spedition sedan 1997

Nyhetsbrev

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Vi levererar till din inkorg varje månad.

Tidigare nyheter

Mars 2024

Vision

Vi ska vara ledande inom mässtransporter, kända som det självklara valet för hållbar hantering av gods från dörr till mässmonter, samtidigt som vi aktivt värnar om hantverket och arbetar för branschens långsiktiga fortlevnad.

Februari 2024

Vi är On-Site

Vi älskar transporter och sedan 1997 har vi specialiserat oss på mässlogistik och transporter som kräver lite extra. Vi hanterar allt från små till stora leveranser, över hela världen.

Läs mer

December 2023

Året som gått: En resa genom 40 länder

2023 går mot sitt slut och det är med stolthet och entusiasm vi på On-Site ser tillbaka på de över 850 uppdragen vi har genomfört till och från mässor i hela 40 länder. Det har varit ett år fyllt av spännande uppdrag, och vi vill ta tillfället i akt att dela det med er.

Läs mer

Oktober 2023

Hösthälsningar från mässfabriken

Hösten har kommit i gång ordentligt och vi märker inget av lågkonjunkturer inom mässbranschen. Vi har bland annat nätverkat med 400 personer och haft Swedish fika på Malta, hjälpt scouter i Korea och startat upp ett kontor i Östersund. Sväng förbi om du är i krokarna!

Läs mer

Juni 2023

En vår fylld av mässor

Vi hoppas ni har haft en fantastisk vårsäsong hittills! Det har verkligen varit en hektisk period för oss på On-Site med massor av spännande event och mässor runt om i världen. Här kommer en vårrapport!

Läs mer

April 2023

Mässorna är tillbaka i samma intervall

Våren är på väg och vi ser fram emot alla mässor och event världen över! 2023 ser ut att bli ett mer normalt mäss-år jämfört med 2022 då många (läs: alla) mässor pågick samtidigt.

Läs mer

Februari 2023

Allt fler vill se produkterna – i verkligheten

Lågkonjunktur, inflation, depression och ekonomisk kris? Inte i mässbranschen! Det finns alltid branscher som går bra. Vi ser även ett fortsatt intresse att delta på mässor. Vi är taggade inför 2023 och vad mässorna har att erbjuda – som inte den digitala världen kan.

Läs mer

December 2022

Från noll till hundra – över en natt

I våras gick äntligen pandemiproppen ur och över en natt började förfrågningarna att rulla in. Alla ville äntligen åka på mässor igen – och vi bokade frakter och bevakade leveranser till när och fjärran. Budskapet var tydligt: ”Det är så underbart att få träffa alla människor igen!” Och det har hållit i hela hösten!

Läs mer

Maj 2022

Redo för högtryck i dubbel bemärkelse

Våren är här och det är högtryck både vädermässigt och i mässbranschen – underbart! Vi jobbar febrilt med att boka, bevaka och transportera montrar och utställningsgods. Tack för att ni håller oss sysselsatta! Scrolla neråt för att få vår senaste rapport från branschen.

Läs mer

Februari Mars 2022

Vår första hållbarhetsrapport är här!

Vi är stolta över att meddela att vår första hållbarhetsrapport är här. Samtidigt som vi känner stolthet över att bidra till en bättre värld är det med stor sorg vi bevittnar händelserna i Ukraina...

Läs mer

Januari 2022

Nytt år, nya regler – men vi håller koll åt er!

Nytt år innebär nya tulldokument och nya regler. Men lugn, vi har koll på dem åt er! Och även om den ökade smittan förändrar läget med inställda mässor i Europa så laddar vi inför ett hejdundrande Q2...

Läs mer

December 2021

Julen står för dörren – och fler mässor likaså

En hektisk höst ligger bakom oss och vi ser fram emot 2022. Vi summerar 2021 som ett år som började med noll mässor och en oviss framtid – men sedan gick proppen gick ur!

Läs mer

November 2021

En lansering i 32 länder under 2 års tid? Inga problem!

I vårt jobb lägger vi pussel varje dag. Ett 2000-bitars pussel med julmotiv tänker du? Nja, snarare ett pussel av inhämtningar, bevakning och vidaretransport av ert gods – och långa komplexa turnéer. Vad sägs om en lastbilslansering i 32 länder över 2 års tid?

Läs mer

Oktober 2021

Att skicka frakt kan vara en riktig rysare

Halloween närmar sig – och något som kan vara minst lika spännande är att skicka frakt – speciellt till Storbritannien. Men som tur är så har vi stenkoll på allt från ATA-carnet till EORI-nummer.

Läs mer

September 2021

Brist på pallar – men arbetsglädje i överflöd

Pang! Där gick proppen ur den sedan länge lamslagna mässbranschen och beställningarna börjar äntligen rulla in igen. Sedan i början av augusti har vi levererat gods till mässor i Italien, Schweiz, USA, Finland, England, Kina, Frankrike och Spanien. Men vilka utmaningar står vi inför nu när allt drar igång igen?

Läs mer

Augusti 2021

Redo att leverera – tillsammans

Sommar, sol och lata dagar! Snart drar vi tillbaka till… ja, återvänder du till kontoret eller fortsätter du jobba hemma i höst? En högst aktuell fråga och svaret skiftar lika mycket som vädret en svensk midsommarafton. På On-Site längtar vi till kontoret!

Läs mer

Juli 2021

Med ett öppet sinne – och snart öppna, säkra mässor

Att jobba med mässor och event kräver ett öppet sinne. Det gäller att snabbt kunna ställa om, att inte se hinder och problem – utan istället möjligheter och lösningar.

Läs mer

Juni 2021

Mässor och hållbarhetslöften på gång

Så kom de äntligen! De tre V:na. Våren, värmen och vaccinet! Som vi har längtat. Det är sällan man hör så många önska att de var äldre än de är. Ni som ännu inte fått vaccinet än: Håll i, håll ut! Även inom mässbranschen rör det på sig. Äntligen börjar mässorna dra igång!

Läs mer

Maj 2021

2020 gav oss ett nytt perspektiv – och en ny hemsida

I februari 2020 nåddes vi av beskedet att Mobile World Congress i Barcelona ställdes in pga. Coronaviruset. Detta var den första mässan i Europa som valde att ställa in. Vi hade ett par veckor innan fått besked om inställda mässor i Asien men i Europa och övriga världen tuffade allt på som vanligt.

Läs mer
Go to english page
Linkedin Linkedin Instagram