Vi älskar transporter

Specialister på mässor och spedition sedan 1997

Så jobbar vi

En trygg leverans med personligt engagemang – i 5 steg

01

Du kontaktar oss för en gratis offert och beskriver dina önskemål. Vad ska fraktas, när och vart? Vi är experter på helhetslösningar kring globala mässor och lanseringar. Vårt medlemskap i IELA säkerställer att våra tjänster håller en hög kvalitet och vi jobbar både med långa och korta uppdrag – till både lätta och svåråtkomliga platser.

02

Flyg, båt eller lastbil? Vi kollar upp de bästa och mest kostnadseffektiva sätten att frakta just din order på och väger in miljöpåverkan innan vi förser dig med olika alternativ. Vi är med godset hela vägen och ställer höga krav på våra underleverantörer så att du kan känna dig trygg.

03

Vi bokar ditt val, utfärdar alla frakthandlingar, hjälper till med tulldokument/ATA Carnet och kontrollerar att andra dokument är i sin ordning. Vi ser självklart till att godset kommer hela vägen in till montern och förvarar ditt emballage under mässan tills det är dags att packas igen. Ska godset till en mässa utanför EU ordnar vi så att ditt gods kan undvika att belastas med tull och införselmoms. Vi är kända för våra tydliga rosa och gröna etiketter för lätt igenkänning beroende om godset är på väg ut på en mässa eller på väg tillbaka.

04

Klart! Leveransen har hamnat i rätt händer och du får alltid en bekräftelse när ditt gods är framme. Handlar det om produkter eller montermaterial till en mässa eller en lansering kan vi även sköta logistiken till flera ställen världen över under en längre period. Vi är vana att hantera sex containers till världslanseringar i 32 länder – under två år. Välkommen med din förfrågan!

05

När mässan är slut tar vi hand om returtransporten på samma smidiga sätt. Du packar du ihop godset i montern och vi tar hand om resten!

Go to english page
Linkedin Linkedin Instagram